درمان سریع افسردگی با نوروفیدبک - مرکز روانشناسی و روانپزشکی برگ سبز
درمان افسردگی با نوروفیدبک

درمان سریع افسردگی با نوروفیدبک

افسردگی یکی از بیماری‌های روان شایع در عصر حاضر است و می‌توان گفت که تمامی جوامع با آن درگیر هستند. سازمان بهداشت جهانی (WHO)، از افسردگی به عنوان شایع‌ترین اختلالات روان نام برده است. افسردگی روی زندگی نرمال و عادی شما بسیار تاثیرگذار است و می‌تواند تا جایی پیشرفت کند که حتی برای انجام کارهای شخصی و روزانه خود، توان و انگیزه کافی نداشته باشید.

فرد مبتلا به افسردگی، انرژی و انگیزه لازم برای انجام کارهای مختلف را ندارد و همواره دچار غم و ناراحتی است. افسردگی می‌تواند روی روابط شخصی شما، کار و تحصیلات شما بسیار تاثیرگذار باشد؛ از این رو بسیار مهم است در صورت مشاهده علائم افسردگی در خود یا اطرافیانتان، هرچه سریع‌تر برای درمان آن اقدام کنید.

خوشبختانه این روزها، روش‌های زیادی برای درمان افسردگی وجود دارد که همگی آن‌ها تاثیرات مثبت زیادی روی روند بهبودی فرد دارند. روان درمانی، دارو درمانی، مدیتیشن، درمان‌های نوورتراپی و … از جمله روش‌های درمان افسردگی هستند. در برخی از موارد؛ به خصوص هنگامی که افسردگی بسیار خفیف است، روان درمانی می‌تواند برای درمان افسردگی کافی باشد؛ اما در برخی از شرایط نیز لازم است که از چندین روش درمانی مختلف، به صورت مکمل، زیر نظر پزشک و روانشناس خود برای درمان افسردگی استفاده کنید.

معمولا روش‌هایی مثل روان درمانی برای درمان افسردگی، بسیار طولانی هستند و لازم است که فرد ماه‌ها و سال‌ها برای درمان افسردگی خود به روانشناس مراجعه کند. این روش‌ها، اگرچه سرعت پایینی دارند، اما کمک زیادی به بیمار می‌کنند تا قدم به قدم به سمت درمان افسردگی و بهبودی کامل برود. دارو درمانی نیز یکی از روش‌های موثر برای درمان افسردگی است که تاثیرات مثبتی روی درمان افسردگی دارد و خیلی سریع‌تر از روان درمانی عمل می‌کند؛ با این حال، داروهایی که برای درمان افسردگی به کار گرفته می‌شوند، همواره عوارضی را برای بیمار به همراه خواهند داشت. علاوه بر این، در برخی از موارد، فرد دچار افسردگی مقاوم به دارو می‌باشد و دارو درمانی نمی‌تواند برای درمان افسردگی او مناسب باشد.

همه این دلایل باعث شده است که دانشمندان و پژوهشگران به دنبال یک روش سریع‌تر و موثرتر برای درمان افسردگی باشند. نوروفیدبک یکی از روش های درمان افسردگی است که تاثیرات شگفت‌انگیزی روی درمان این بیماری دارد. همچنین این روش درمانی، هیچگونه عوارضی برای بیمار به همراه نخواهد داشت و خیلی سریع عمل می‌کند.

نوروفیدبک این روزها به یکی از روش های اصلی درمان افسردگی تبدیل شده است و بسیاری از افراد مبتلا به افسردگی، از این روش استفاده می‌کنند؛ همچنین بسیاری از روانشناسان نیز از نوروفیدبک به عنوان روش درمانی مکمل استفاده می‌کنند و برای درمان افسردگی، بیمار را به یک نوروتراپیست ارجاع می‌دهند.

در این نوشته از کلینیک روانشناسی برگ سبز، بهترین کلینیک روانشناسی غرب تهران، می‌خواهیم درباره افسردگی، علائم افسردگی و درمان افسردگی با نوروفیدبک صحبت کنیم و تاثیر این روش درمانی را روی درمان افسردگی بررسی کنیم.

کلینیک روانشناسی برگ سبز، بهترین مرکز مشاوره غرب تهران، امکان برگزاری جلسات نوروفیدبک را زیر نظر بهترین و متخصص‌ترین نورتراپیست‌ها را دارد. ما در کلینیک روانشناسی برگ سبز، درمان نوروفیدبک را در محیطی کاملا حرفه‌ای و با داشتن جدیدترین دستگاه‌های نوروفیدبک انجام می‌دهیم؛ همچنین نوروتراپیست متخصص ما در تمامی مراحل درمان نوروفیدبک در کنار شما خواهد بود و روی روند درمان نظارت دارد.

افسردگی چیست؟

افسردگی یکی از اختلالات روان شایع در بین بزرگسالان و کودکان است. فرد مبتلا به افسردگی، دچار حس ناراحتی و غم شدید است و انگیزه‌ای برای انجام کارها ندارد. افسردگی انواع مختلفی دارد و می‌تواند در سطوح متفاوتی در فرد ظاهر شود. افسردگی می‌تواند به‌قدری شدید شود که فرد حتی برای انجام کارهای روزمره خود نیز دچار مشکل شود.

 

همه ما در زندگی ممکن است روزهایی را بی‌انرژی و بی‌انگیزه بگذرانیم؛ اما این به معنی افسردگی نیست. زمانی می‌توان گفت که فرد دچار افسردگی شده است،  که بیش از ۳ علائم افسردگی را به صورت طولانی‌ مدت تجربه کند.

علائم افسردگی

همانطور که بارها به آن اشاره کرده‌ایم، افسردگی انواع مختلفی دارد. علائم افسردگی نیز در هر فرد متفاوت است و بسته به نوع افسردگی، می‌تواند شدید یا خفیف ظاهر شود؛ اما برخی از علائم افسردگی، در بسیاری از افراد متبلا به افسردگی مشترک هستند. از جمله رایج‌ترین علائم افسردگی عبارتند از:

  • ناراحتی و اندوه
  • از دست دادن انگیزه برای انجام کارها
  • بی‌اشتیاقی نسبت به کارهایی که در گذشته برای فرد جذاب بود
  • تغییر ناگهانی اشتها و اختلال خوردن و پرخوری عصبی
  • اختلالات خواب
  • احساس خستگی زیاد
  • بی‌انگیزگی
  • مشکل در تمرکز
  • احساس بی‌ارزشی و خودتحقیری
  • افکار خودکشی و آسیب به خود
  • اضطراب و افکار منفی

افسردگی یکی از بیماری‌های روانی شایع در دنیای امروز است و افراد زیادی در سراسر جهان مبتلا به افسردگی هستند. متاسفانه این بیماری در بسیاری از مواقع جدی گرفته نمی‌شود و توجهی به آن نمی‌شود. اغلب افرادی که دچار افسردگی هستند، تا مدت‌ها متوجه این موضوع نمی‌باشند و آن را به بی‌حالی و بی‌حوصلگی ربط می‌دهند.

درمان افسردگی

خوشبختانه امروزه روش‌های زیادی برای درمان افسردگی وجود دارند که تاثیرات مثبتی روی درمان اختلال افسردگی دارند. از جمله رایج‌ترین روش‌های درمانی که به درمان افسردگی کمک می‌کنند، عبارتند از:

روان درمانی

روان درمانی یکی از اصلی‌ترین روش های درمان افسردگی است. اگر علائم افسردگی را در خود یا اطرافیانتان مشاهده می‌کنید، اولین اقدامی که باید در جهت درمان افسردگی انجام دهید، مراجعه به روانشناس است. شرکت در جلسات مشاوره و روانشناسی می‌تواند به شما در تشخیص و درمان افسردگی کمک کند.

دارو درمانی

یکی دیگر از روش‌های متداول برای درمان افسردگی، دارو درمانی است. بسیاری از داروها می‌توانند روی خلق و خوی شما تاثیر بگذارند و به درمان افسردگی کمک کنند. معمولا از دارو درمانی به عنوان یک روش درمانی مکمل در کنار روان درمانی، برای درمان افسردگی استفاده می‌شود. دارو درمانی حتما باید زیر نظر روانپزشک متخصص انجام شود؛ پس از مصرف هرگونه داروی ضد افسردگی به صورت سرخود خودداری کنید.

از آن جایی که افسردگی انواع مختلفی دارد و ممکن است بر اثر موارد متفاوتی اتفاق بیافتد، نوع درمان آن نیز می‌تواند متفاوت باشد. هر فردی که برای درمان افسردگی اقدام می‌کند و به کلینیک روانشناسی مراجعه می‌کند، بنا به تصمیم درمانگر، یکی از تکنیک‌های درمان افسردگی را برای درمان اختلال پیش می‌گیرد.

گروه درمانی

یکی دیگر از روش های درمان افسردگی که در سال‌های اخیر بسیار مورد استقبال واقع شده است، گروه درمانی است. در این روش، افراد در جلسات گروهی که زیر نظر یک روانشناس برگزار می‌شوند شرکت می‌کنند و هر کدام از تجربه افسردگی خود و مسائلی که در طول روز با آن روبه‌رو هستند، صحبت می‌کنند. گروه درمانی باعث می‌شود که فرد احساس تنهایی نکند و با دیگر افرادی که مشکل او را دارند، در ارتباط باشد.

خانواده درمانی

درمان نوروفیدبک

نوروفیدبک یکی از جدیدترین و به‌روزترین روش‌های درمان افسردگی است که امروزه در بسیاری از مراکز روانشناسی و کلینیک‌های نوروتراپی برای درمان افسردگی صورت می‌گیرد. نوروفیدبک هیچگونه عارضه‌ای برای بیمار به دنبال نخواهد داشت و از این نظر، جزو یکی از امن‌ترین روش‌های درمان افسردگی است. همچنین تاثیرات نوروفیدبک روی درمان افسردگی را خیلی سریع می‌توانید مشاهده کنید.

نوروفیدبک یکی از روش‌های درمانی نوروتراپی است که برای درمان بسیاری از اختلالات روانی مثل بیش فعالی، افسردگی حاد، اختلالات خواب، وسواس فکری و … به کار می‌رود. در این تکنیک درمانی نوین، ما به دنبال آموزش دوباره مغز توسط خود مغز هستیم تا مغز بتواند امواجی که منتشر می‌کند را دوباره اصلاح کند.

نوروفیدبک

درمان افسردگی با نوروفیدبک

نوروفیدبک یکی از روش‌های اصلی درمان افسردگی به شمار می‌رود. در روش درمانی نوروفیدبک، ما به دنبال ایجاد تغییر در عملکرد مغز هستیم؛ تا آن قسمت از مغز که فعالیت کمتری دارد و باعث بروز اختلال افسردگی می‌شود را اصلاح کنیم و به حالت نرمال بازگردانیم.

تحقیقات نشان داده است که اغلب اختلالات روان، به دلیل کم‌کاری یا پرکاری یکی از قسمت‌های مغز صورت می‌گیرد. افسردگی نیز از این قاعده مستثنا نیست. قسمت‌هایی از مغز فرد مبتلا به افسردگی، فعالیت کمتری از خود نشان می‌دهد و دریافت و ارسال سیگنال‌های عصبی در آن قسمت‌ها، با اختلال همراه است؛ پس اگر ما بتوانیم این سیگنال‌ها را به صورت نرمال در بیاوریم، به نوعی می‌توانید افسردگی فرد را درمان کنیم.

در روش نوروفیدبک ما دقیقا چنین کاری را انجام می‌دهیم. در درمان نوروفیدبک، الکترودهایی روی قسمت‌هایی از سر بیمار نصب می‌شود. این الکترودها وظیفه دریافت و ارسال سیگنال‌های مختلف را به مغز دارند. برای درمان نوروفیدبک، فرد روبه‌روی مانیتور می‌نشنید و برنامه درمانی، شامل ویدیو، صدای مخصوص یا یک بازی مخصوص، به فرد نمایش داده می‌شود و فرد باید سعی کند بدون دخالت دست و تنها با سیگنال‌های ذهن خود،  برنامه را هدایت کند. در حین انجام این آزمایش، دستگاه نوروفیدبک، سیگنال‌هایی را از سمت مغز فرد دریافت می‌کند و با تحلیل و بررسی آن سیگنال‌ها، سعی در کنترل بازی دارد. هر قسمت از برنامه را که فرد به درستی انجام دهد، پاداشی برای او در نظر گرفته می‌شود و این پاداش به صورت فیدبکی به مغز ارسال می‌شود. به مرور زمان، فرد می‌تواند سیگنال‌های مغزی خود را تنظیم کند و به حالت نرمال دربیاورد.

درمان نوروفیدبک هیچگونه عارضه‌ای برای بیمار به دنبال نخواهد داشت و فرد بلافاصله پس از انجام درمان نوروفیدبک می‌تواند به فعالیت‌های روزمره و عادی خود، حتی رانندگی، ادامه دهد. از آن جایی که این درمان بدون عارضه است و خیلی سریع نیز تاثیرگذار است، برای کودکان و زنان باردار که نمی‌توانند از دارو درمانی استفاده کنند نیز بسیار مناسب است.

شما می‌توانید درمان نوروفیدبک را در کلینیک روانشناسی برگ سبز، بهترین مرکز مشاوره غرب تهران، زیر نظر بهترین نوروتراپیست‌ها انجام دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید